Om Headcandy

HeadCandy erbjuder en väletablerad salong i premiumklass. Vi gillar våra kunder, vårt yrke och vår salong och vi tror att det märks. Vi håller alltid ett öra emot marknaden och är uppdaterade på nya trender, produkter och behandlingstekniker.

Produktsortimentet på HeadCandy är heltäckande och oavsett behov finns rätt produkter för att förlänga känslan av den behandling du fått. Naturligtvis utför vi alla de sysslor som du förväntar dig av din frisör men vi vill passa på att berätta att vi brinner lite extra för konsten att göra Extensions (hårförlängning) och har fått många nöjda kunder inom detta specialområde.
Vår förhoppning är att du som kund känner att: HeadCandy, det brinner vi för!

Online bokning:

Vår on-linebokning skall vara snabb och enkel för dig som kund!
Ingen registrering eller inloggning krävs.

Gör så här
1. Fyll i formuläret och klicka på ”boka”
2. Inom kort svarar en av våra frisörer dig personligen till den e-post du uppgivit
3. KLART

Tänk på
Om du uppger fel e-postadress kommer vi ej att kunna svara dig. Dubbelkolla denna.
Eftersom vi svarar dig personligen kan det ibland dröja en stund om alla står upptagna. Av denna anledning rekommenderar vi att din förfrågan avser nästkommande arbetsdag som tidigast. Vill du boka tid för behandling redan idag rekommenderar vi att du ringer oss.

Eftersom vi svarar dig personligen erhåller du svar under våra öppettider. Skickar du förfrågan när vi har stängt svarar vi så snart vi öppnar igen.

×